Hoiva&Terveys logo

Kiinteistöjen brändäys – onko se tarpeen ja miksi?

VERKKOSEMINAARI

24.8. klo 9.00-9.45 | Maksuton | Online

24.8.2023 VERKKOSEMINAARI: Kiinteistöjen brändäys

Torstaina 24.8. klo 9.00-9.45

Kiinteistöjen brändäys – onko se tarpeen ja miksi?

Toivotamme sinut tervetulleeksi maksuttomaan verkkoseminaariin!

Kiinteistö-uutiset toivottaa sinut tervetulleeksi maksuttomaan verkkoseminaariimme kiinteistöalan asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa.

Keskustelemme siitä, onko kiinteistöjen brändäys tarpeen ja miksi. Huippupuhujina ovat Ilkka Tomperi, Capman ja Daniel Tuori, Trevian.

Voit osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä chatin kautta. Tapahtuman vetäjänä toimii Merja Aura, Kiinteistö-uutisten päätoimittaja ja Bonnier Business Forumin toimitusjohtaja.

Puhujat

Riku Siren

Ilkka Tomperi

Capman

Ilkka Tomperi toimii CapMan Real Estaten operatiivisena johtajana ja partnerina sekä Aalto-yliopiston kiinteistösijoittamisen työelämäprofessorina. Ilkka on monipuolinen kiinteistöalan osaaja ja aktiivisesti edistänyt kiinteistöhankkeissa myös brändäystä ja sen mahdollisuuksia.

Mari Lyyra

Daniel Tuori

Trevian

Daniel Tuori on toiminut 6 vuotta Trevianin markkinointi- ja viestintäjohtajana. Vastuualueena Trevianin hallinnoimien kiinteistöjen brändäys, markkinointi ja viestintä sekä Trevianin oma julkikuva.

Merja Aura

Kiinteistö-uutiset

Merja Aura toimii Bonnier Business Forumin toimitusjohtajana ja Kiinteistö-uutisten päätoimittajana.

Osallistu keskusteluun

Haluatko ryhtyä kumppaniksi Kiinteistö tapahtumiin?

Yhteistyökumppanina lisäät näkyvyyttäsi alalla ja saat liiketoimintaasi hyötyjä. Lähtemällä mukaan yhteystyökumppaniksi voit laajentaa yrityksesi tai organisaatiosi huippuammattilaisten verkostoa. Lisätietoja antaa Merja Aura.