Hoiva&Terveys logo

Ostajan ja myyjän vastuut kiinteistökaupassa

VERKKOSEMINAARI

25.9. klo 9.00-9.30 | Maksuton | Online

25.9.2023 VERKKOSEMINAARI: Ostajan ja myyjän vastuut kiinteistökaupassa

Maanantaina 25.9. klo 9.00-9.30

Mitkä ovat ostajan ja myyjän vastuut kiinteistökaupassa?

Toivotamme sinut tervetulleeksi maksuttomaan verkkoseminaariin!

Verkkoseminaarissa käydään läpi ostajan ja myyjän vastuita kiinteistökaupassa, mikä toimii alustuksena lokakuussa järjestettävään Kiinteistö Academyn koulutukseen: Maankäyttösopimukset ja kiinteistökaupat 25.10.

Tämä on tilaisuutesi saada maksutta ainutlaatuista oikeudellista näkemystä alan huippuasiantuntijoilta. Puhujina ovat Henri Alinen, Kiinteistölakimies Groupin johtaja ja Thomas Kankaanpää, Kiinteistölakimies Helsingin johtaja.

Voit osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä chatin kautta. Tapahtuman vetäjänä toimii Merja Aura, Kiinteistö-uutisten päätoimittaja ja Bonnier Business Forumin toimitusjohtaja.

Puhujat

Riku Siren

Henri Alinen

Johtaja, Kiinteistölakimies Group

Henri Alinen toimii Kiinteistölakimies Groupin johtajana. Henri on työskennellyt lakimiehenä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla vuodesta 1995. Hän on erikoistunut asunto- ja kiinteistökaupan sopimuksiin ja riita-asioihin sovitteluineen ja oikeudenkäynteineen. Maankäyttösopimuksiin ja lunastusasioihin Henri on perehtynyt aikaisemmassa työssään Espoon kaupungin kiinteistölakimiehenä.

Mari Lyyra

Thomas Kankaanpää

Johtaja, Kiinteistölakimies Helsinki

Thomas Kankaanpää toimii Kiinteistölakimiehen Helsingin toimiston johtajana. Hän hoitaa yritysten kiinteistöjuridiikkaa kaavoitus- ja sopimusasioista riitaisiin neuvottelutilanteisiin. Erilaiset kiinteistöjen transaktiot ja urakkasopimukset kuuluvat myös Thomaksen työnkuvaan.

Merja Aura

Kiinteistö-uutiset

Merja Aura toimii Bonnier Business Forumin toimitusjohtajana ja Kiinteistö-uutisten päätoimittajana.

Kiinteistö Academy 

Maankäyttösopimukset ja kiinteistökaupat 25.10.

Verkkoseminaari toimii alustuksena lokakuussa järjestettävään Kiinteistö Academyn koulutukseen. Lue lisää koulutuksesta täältä.

 

Osallistu keskusteluun

Haluatko ryhtyä kumppaniksi Kiinteistö tapahtumiin?

Yhteistyökumppanina lisäät näkyvyyttäsi alalla ja saat liiketoimintaasi hyötyjä. Lähtemällä mukaan yhteystyökumppaniksi voit laajentaa yrityksesi tai organisaatiosi huippuammattilaisten verkostoa. Lisätietoja antaa Merja Aura.