Hoiva&Terveys logo

VERKKOSEMINAARI: Liikkeenluovutusten oikeusvaikutukset hyvinvointialueilla

Oikeuksien ja velvoitteiden siirtyminen

Tiistaina 14.6. klo 9.00-10.00 | Maksuton | Online

14.6.2022 VERKKOSEMINAARI: Liikkeenluovutusten oikeusvaikutukset hyvinvointialueilla

Tiistaina 14.6. klo 9.00-10.00

Vuoden 2023 alussa yli 170 000 kuntien ja kuntayhtymien palveluksessa työskentelevää työntekijää ja virkamiestä siirtyy uusien hyvinvointialueiden palvelukseen yhteensä noin 360 eri yrityssiirrossa. Miten siirto vaikuttaa virkamiehiin ja heidän työnantajiinsa?

Toivotamme sinut tervetulleeksi maksuttomaan verkkoseminaariin!

Hoiva&Terveys Studio toivottaa sinut tervetulleeksi maksuttomaan verkkoseminaariin yhdessä soten huippuasiantuntijoiden kanssa. Keskitymme hyvinvointialueiden päätöksenteon ytimeen. Ylpeänä esittelemme huippupuhujamme Mari Lyyra ja Kimmo Sarekoski. Tietenkin kutsumme myös sinut mukaan keskusteluun ja voit esittää kysymyksiä. Tapahtuman vetäjänä toimii Merja Aura, toimitusjohtaja ja päätoimittaja, Bonnier Business Forum.

Puhujat

Mari Lyyra

Mari Lyyra

OTT Mari Lyyra on toiminut työurallaan erilaisissa opetustoimen hallinnon ja johtamisen tehtävissä, mm. opettajana, hallinnon ja johtamisen yliopettajana, rehtorina ja sivistysjohtajana. Hän aloittaa 1.8.2022 Kajaanin kaupungin sivistysjohtajana.

Kimmo Sarekoski

Kimmo Sarekoski

HR-valmistelujohtaja, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue. Kokenut henkilöstöjohtaja, jolla on pitkä työhistoria valtionhallinnon alalla. Ammattiosaamista HR-konsultoinnista, valmennuksesta, henkilöstöjohtamisesta, sovittelusta ja työntekijöiden sitouttamisesta.

Merja Aura

Toimitusjohtaja ja päätoimittaja, Hoiva&Terveys, Bonnier Business Forum.

Ohjelma

Ohjelma

Verkkoseminaarissa keskustellaan liikkeenluovutusten oikeusvaikutuksia hyvinvointialueilla ja keskitytään erityisesti oikeuksien ja velvoitteiden siirtymiseen.

Mari Lyyra on tutkinut juuri julkaistussa väitöskirjassaan liikkeenluovutuksen tunnistamista ja oikeusvaikutuksia sekä EU-oikeuden tulkintavaikutusta, sekä tarkastellut viimeaikaista trendiä säätää julkisen sektorin muutostilanteet liikkeenluovutukseksi lain nojalla.

Kimmo Sarekoski kertoo lisää siitä, miten asiaa tarkastellaan konkreettisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja millaisia ​​kysymyksiä on herännyt. Mari Lyyra tarkastelee teemaa teoreettisesti ja Kimmo Sarekoski käytännön tasolla.

Keskustelu
  • Vuoden 2023 alussa toteutuu Suomen historian suurin liiketoiminnan siirto, mitä tämä tarkoittaa käytännössä?
  • Missä vaiheessa eri valiokuntien työsuunnitelmat ovat?
  • Mitkä ovat luovutuksen oikeudelliset vaikutukset työntekijöihin, luovuttajaan ja luovutuksensaajaan?

Osallistu keskusteluun

Haluatko ryhtyä kumppaniksi Hoiva&Terveys tapahtumiin?

Yhteistyökumppanina lisäät näkyvyyttäsi alalla ja saat liiketoimintaasi hyötyjä. Lähtemällä mukaan yhteystyökumppaniksi voit laajentaa yrityksesi tai organisaatiosi huippuammattilaisten verkostoa. Lisätietoja antaa Merja Aura.